Incepem o noua serie in care fac tutoriale de web design. In aceasta serie va arat pur si simplu cum fac web design pentru proiectele mele.

✅ Vrei sa inveti Web Design? http://bit.ly/devin_membru
❤️ Aboneaza-te: http://bit.ly/Sub_DCR

Web Design-ul este un job foarte solicitat in momentul de fata pentru ca din ce in ce mai multa lume foloseste tehnologia pentru a accesa rapid informatia. E drept ca tehnologia ne ofera si anumite avantaje si asta este un motiv pentru care Web Design-ul va fi mereu solicitat.

De-a lungul timpului s-au create anumite diferentiere in jobul de Web Design, mai exact User Interface Designer (UI Designer), Front End Developer, Web Developer si UX Designer. Fiecare job are de obicei atributii diferite dar de multe ori acestea se intalnesc.

In acest episod va arat cum realizez un website simplu de prezentare pentru o agentie de Web Design.

CUM SA FACI UN SITE IN WORDPRESS
https://youtu.be/c23hmhau2ZI

BANI PE NET CA FREELANCER – CAT CASTIGI?
https://youtu.be/z74Xb87CFoI

Cum am invatat WEB DESIGN?!
https://youtu.be/vaAiPcNHvog

#invatawebdesign #danielcristea #uidesigner

source

21 Comments

  1. Salut, am o nelamurire, Pana sa vad acest video confundam Web design-ul cu Front-end dev., nu intelegeam cand auzeam ca unii folosesc photoshop pentru site-uri..nici acum nu inteleg, Eu sunt la inceput de drum ca front-end dev. si tot nu inteleg nici acum la ce am nevoie de photoshop si ceea ce ai facut tu, daca eu le creez din css, html si javascript, php…s.a. ? Site-ul propriu zis se creaza din CSS si HTML.Dar partea asta este mult mai usora, Daca faci un design in photoshop, fara prea mult cod ai avea un avantaj. Dar se poate asa ceva ? Sa iti creezi o poza efectiv si undeva in spatele ei sa pui cod, iar site-ul e gata..

  2. Salut Daniel, iti dau o idee pentru următoarele tutoriale, ai putea sa faci o serie întreaga despre asta. Nimeni nu a facut un tutorial cap( legatura cu clienți) coada( livrarea produsului finit) oricâte tutoriale ai cauta. Pe internet este plin de fragmente din tot procesu asta, dar niciunul cap coada, incluzând totul. Fi primu. Multa bafta

  3. Salut Daniel, am si eu o intrebare, o sa merg la un interviu pt un post de junior UI/UX Designer (internship platit), stau si ma gandesc in caz ca ma intreaba la ce salariu sa ma astept si sincer nu am habar o suma, ma poti ajuta cu un raspuns?

  4. Te rog frumos, am o intrebare pentru WordPress : daca ai facut un site, cum incepi sa lucrezi al doilea site, asa fel ca sa le ai pe ambele in "themes" ? cum "legi" al doilea site la baza sa de date ?? Multumesc mult!!

  5. De ceva timp e un gand de-al meu sa intru in aceasta zona de Web Design/ UI. Am experienta in Photoshop de cativa ani, iar intrebarea mea ar fi: care e mai util intre Sketch si PS? (nu am avut un MAC pana acum sa incerc Sketch-ul).
    PS: Misto seria si multa bafta!

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here