Afla cum am invatat WEB DESIGN.
✅ Vrei sa inveti Web Design? http://bit.ly/devin_membru
❤️ Aboneaza-te: http://bit.ly/Sub_DCR

Multa lumea m-a intrebat cum am invatat web design si cum poti deveni web designer. Deoarece la noi la ora actuala nu prea exista facultati care sa predea informatii despre aceasta nisa, in general se gasesc cursuri de programare si cibernetica, care nu sunt totusi acelasi lucru.

Portofoliul meu: https://dribbble.com/desix

CUM SA FACI UN SITE IN WORDPRESS
https://youtu.be/c23hmhau2ZI

BANI PE NET CA FREELANCER – CAT CASTIGI?
https://youtu.be/z74Xb87CFoI

Web Design-ul este un job frumos atunci cand ai proiecte interesante si colaborezi cu oameni care te apreciaza si inteleg munca pe care tu o faci. In acest clip povestesc despre experienca mea ca web designer si freelancer in aceasta industrie si cum iti poti realiza un portofoliu daca esti la inceput de drum.

Site-uri unde poti invata web design
https://www.codecademy.com
https://teamtreehouse.com
https://tutsplus.com

#webdesign #freelancer

source

26 Comments

  1. Salut, Daniel! Cum pot invata sau de unde pot invata reguli legate de spatiere, asezare, scheme de culori (nu inteleg cum sa le combini), fonturile potrivite, etc, imagini, fundaluri.

  2. Buna! Sunt o femeie de 47 de ani. Crezi ca am vreo sansa sa mi reorientez cariera spre webdesign? La varsta mea sa zicem ca ma soecialuzez intr un an gasesc colaboratori ? Te rog sa fii sincer pt ca e f important pt mine. Adica n am cunostinte in domeniul IT insa m am uitat pe niste tutiriale si am inteles despre ce e vorba. Multumesc

  3. Salut
    Am vazut acest video doar acum. Am ramas uimit de modul cum ai invatat de unul singur. Acum si eu fac un curs de programare si voiam sa te i treb ceva daca esti dispus. Ai un fb sau ceva?
    Mersi anticipat🤝

  4. Doresc si eu sa incep o cariera in IT si ma atrage acest domeniu WEB DESIGN… intrebarea mea este.. iti trebuie multa matematica? nu de alta dar nu ma inteleg deloc cu ea… multumesc.. si este o meserie banoasa? cred ca cea de programator e mai banoasa dar ca si web design sunt cerinte pe piata? multumesc

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here